תפקוד מיני אחרי הפסקה של 15 שנה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/08/2004 | 11:21 | מאת: ידידיה

אני בת 50 + ואחרי הפסקה של כ 15 שנה, מצאתי בן זוג. הקשר המיני היה קשה ומלווה בכאבים. בם נפצעתי. אנחנו מאוד רוצים בזה. האם יש מה לעשות? תודה...

05/08/2004 | 12:12 | מאת: ד"ר רן לין

הסברת בדיוק את הבעייה 15 שנה ללא קיום יחסי מין זה הרבה זמן - ולכן - לאט לאט הכל יסתדר - בפעם הבאה זה כבר לא יכאב או יכאב פחות - בייחוד אם תשתמשו באמצעי סיכוך מתאימים - דבר שרצוי במאוד בגילך

05/08/2004 | 12:24 | מאת: ידידיה

ד"ר רן לין, רק רציתי לומר לך תודה על התשובה המהירה והנהדרת שלך! גרמת לי לאושר ולתקווה בחיים...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים