בעייה בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/08/2004 | 16:08 | מאת: יובל

בן 29 שחי עם חברה ויחסי מין תקינים רוב הזמן וזיקפות פחות או יותר בסדר - לא בעוצמה כמו פעם אבל מספיק לחדירה אחת או שתיים פעמיים שלוש בשבוע ולפעמים אפילו זקפה ממש חזקה. במהלך היום לא עומד לי סתם כך. לפני כמה שנים הרגשתי שיש לי בעיה בזקפה שעד היום מציקה לי . על פי ה- NPT יצא שסה"כ בסדר וגם בדיקות ההורמונים בסדר אולם אין לי זקפות בוקר רוב הימים ומה שרציתי לשאול האם כדאי לעשות בדיקת דופלר לעורק הפין או שאין צורך.

04/08/2004 | 16:14 | מאת: יובל

ושאלת המשך - אם יש בעיה באספקת הדם לאבר מין שתאובחן בדופלר - יש איך לטפל בזה?

04/08/2004 | 21:43 | מאת: בן

מה זה דופלר ועורק הפין?

05/08/2004 | 11:34 | מאת: ד"ר רן לין

דופלר זוהי בדיקה על קולית שבודקת את ה"רעש" שמשמיע זרם הדם בזרימתו בעורקים השונים או בורידים- זוהי בדיקה שמראה אם יש חסימות בכלי הדם - או לחילופין למשל דלף ורידי - אי ספיקה

05/08/2004 | 11:30 | מאת: ד"ר רן לין

ראה ת התשובה למעלה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים