זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/08/2004 | 14:47 | מאת: צבי

בן 61, מזה כמה חודשים אין לי זיקפה , אבל כאשר אני יושב בשירותים קורא עיתון כמה דקות, אני מקבל זיקפה כמעט מלאה ללא גירוי , אבל כשאני נוגע בו הוא מיד חוזר להיות רפוי , ולא יכול לעורר אותו שוב. איך אפשר להסביר את זה ?

05/08/2004 | 12:15 | מאת: ד"ר רן לין

קודם אני צריך להיות משוכנע שאין בעייה אורגנית - וזה צריכים לבדוק על פי אולטרסאונד דופלר של אבר המין. אחרי זה - מאוד ייתכן שאתה תהיה זקוק לעזרה קלה של כדורים - לא משהו קבוע אפילו אלא מידי פעם וגן לא תמיד כל הכדור אלא חלקי כדורים - כלומר כמויות קטנות כדי להגביר את כמות ה NO ובכך את הזקפה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים