כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/08/2004 | 17:43 | מאת: יעל

שלום ד"ר לין אני בת 46 סובלת מזה שנה מכאבים בחדירה ומצריבה באזור אברי המין הייתי אצל אורולוג היות ויש לי צריבהו מצאו לי גם אריטרוציטים 10 בשתן שנעלמים לאחר לקיחת יובמין גם אצל גניקולוג הייתי שטוען שאין בעיה בנרתיק. בתחושה שלי יש נפיחות בפתח של הנרתיק בחלק העליון שלו וכמו כן כל האזור חיצונית ופנימית אדומים ומציקים דבר שמונע ממני ומבן זוגי לקיים יחסים מה ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעיה?

04/08/2004 | 08:04 | מאת: ד"ר רן לין

אני כמובן לא בודק אותך - אבל נראה לי על פי הסיפור שבאמת הבעייה היא בעיה נשית - וצריכים לעלות במדויק על הבעייה ולחפש אחריה ולטפל בה וזה יכול להיות חיידקים פטריות וירוסים או כל השלשה ביחד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים