שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/08/2004 | 03:13 | מאת: גל

שלום רב יש לי חבר קבוע תקופה ארוכה,הוא בן 32 ויש לו בעיה של שפיכה מוקדמת האקט עצמו מסתיים תוך דקה בערך לפעמים קצת פחות , באוננות לוקח לו משהו כמו 2 דקות, והבעיה קיימת כבר שנים האם העובדה שהוא מעשן כבר 19 שנה קשורה לבעיה? ומה ניתן לעשות?למי פונים?והאם זה יכול להשתנות מבלי לקחת המון תרופות? אשמח לקבל תשובה תודה גל

03/08/2004 | 06:55 | מאת: ד"ר רן לין

הבעייה יכולה להיפטר לפעמים בדרכים התנהגותיות אם הסקס הוא רגוע ולא מלחיץ ומשתמשים בעוד דברים חוץ מאקט או אוננות - אלא שילובים של ליקוק וחיבור וכו' מעבר לזה - התרופות הן בעיקרון לתקופה ולא לאורך זמן

08/08/2004 | 11:15 | מאת: גומר מהר

האם יש תרופות לעיכוב שפיכה ואיזה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים