חומציות של זרע.. שאלה..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/08/2004 | 22:26 | מאת: סקרנית

הי דוק, קרו לי מס' מקרים כאשר הגמירה הייתה בפנים (-ולא מיהרתי להוציא את הזרע .. אתה יודע בשירותים) לאחר יום היה לי צריבה ... מאז אני דואגת אחרי כל פעם וממהרת לשירותים להוציא את הכל ... האם זה אמור להיות ככה.. כלומר רמת החומציות של הזרע גבוהה או שאלה היו מקרים נקודתיים ..??? (אני מתנצלת על הניסוח הגרוע ..)

03/08/2004 | 07:01 | מאת: ד"ר רן לין

יכולים להיות שינויים בחומציות של הזרע. - אבל הכי כדאי לבדוק את נוזל הנרתיק ואת תרבית הזרע.

03/08/2004 | 17:24 | מאת: סקרנית

השאלה אם זה נורמאלי??? האם כשמשאירים את הזרע בפנים אמורה להיות צריבה .. מאז אני ממש מקפידה אחרי סקס ללכת לשירותים ... ולהוציא הכל כדי שלא תתפתח לי דלקת ...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים