שלפוחית שתן לוחצת בזמן סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/08/2004 | 01:49 | מאת: דן

שלום חברתי מרגישה צורך דחוף להשתין בזמן קיום יחסי מין. לרוב היא פשוט הולכת לשירותים מיד לאחר הסקס, אבל לפעמים היא נאלצת להפסיק באמצע. גם ביקור בשירותים לפני סקס לא ממש מונע את הבעייה. חברתי גם לוקחת גלולות שבין היתר מסדירות את המחזור החודשי שלה. מה ניתן לעשות כדי להתמודד עם הבעייה ? האם יש תנוחות מסוימות שמפחיתות את הבעייה ? האם יש קשר לגלולות ? תודה

01/08/2004 | 14:48 | מאת: ד"ר רן לין

משמח אותי שהחברה שלך נותנת שתן לאחר הסקס - זה מה שאנחנו מחנכים את כל הנשים - ומה שבאמת היא צריכה להקפיד לבצע את זה ככה. השאלה היא אם היא מתמלאת נוזלים לפני הסקס בכמות כזו שהיא מרגישה לחץ תוך כדי הסקס - וזה אולי כדאי להגיע למצב אידיאלי - לא יותר מידי מלא ולא יותר מידי ריק

02/08/2004 | 22:12 | מאת: למה????

מה החשיבות של "לתת שתן" אחרי הסקס???

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים