שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/07/2004 | 20:52 | מאת: יניב

אני בן 28 וסובל משפיכה מוקדמת. רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בבעיה גופים או אנשי מקצוע מומלצים. כמו כן משך הטיפול ועלותו. יצויין כי אין לי בת זוג בתקופה הנוכחית.

01/08/2004 | 14:50 | מאת: ד"ר רן לין

שאלה מקדימה - כמה זמן אתה סובל? האם גם באוננות? האם יש מצבים שאין לך שפיכה מוקדמת? מה המצב בשפיכה שנייה לאחר הראושנה? כמה דקות אתה כן מחזיק - כדי לדעת את ההגדרה שלך לשפיכה מוקדמת

02/08/2004 | 21:04 | מאת: יניב

נראה שמאז ומתמיד למרות שאני מאמין שישנו גם אפקט פסיכולוגי היוצר מעין "מעגל קסמים". באוננות פחות בצורה משמעותית. במצבים של קשרים ארוכים בשפיכה שלישית הבעיה היא לא שפיכה מוקדמת כמו לשמור על זיקפה. לגבי שאלתך האחרונה לא מעט פעמים השפיכה היא עם החדירה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים