חשק מיני מופרז

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/07/2004 | 23:21 | מאת: חחררממננייתת

שלום ! אני בת 14 ויש לי חשק מיני מופרז , אני אפרט : אני כל הזמן רוצה לשכב עם גבר (אני בתולה) , אני מאוננת המון ומקיימת סייברים , רואה סרטים , נכנסת לאתרי סקס ומתה לקיים סקס פרוע עם גבר . מה אני יעשה ??? תעזרו לי ....

01/08/2004 | 16:33 | מאת: ד"ר רן לין

המ אני מרגיש שזה קצת מחוץ לתחום הידע שלי. האם ניסית לדבר עם הפסיכולוגית של בית הספר?

05/08/2004 | 07:50 | מאת: פופי

קצת מוקדם להתעסק בסקס כל כך אגרסיבי. לפי דעתי את צריכה לדבר "בזהירות" עם ההורים שלך ולנסות לפתור את הבעיה ביחד. בגיל יותר מבוגר תוכלי להינות מהתחביבים הקשורים לסקס .

09/08/2004 | 12:06 | מאת: SIMON

חשקמיני בא ברמות שונות ,לטעמי החברה גורמת לנו לראות במין דבר שצריך להסתיר,להתביש ועוד .אבל מין הוא טבעי ונפלא לגלות את הריגושים והתחושות המרובות שבו.כל מתבגר עובר תקופה זו והיתי ממליץ להנות ולא לרות בכך דבר שלילי כל עוד אינך מסכנת את בריאותך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים