לא גומרת מחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/07/2004 | 18:39 | מאת: sivid

אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין ואנחנו שנה וחצי ביחד אבל המצב הוא כך שאני לא גומרת מהחדירה אבל מדברים אחרים כן (כמו ירידות וכאלה) מה אפשר לעשות במצב כזה ולמה דווקא מהדבר הכי טוב אני לא גומרת בבקשה תעזרו לי

30/07/2004 | 00:19 | מאת: שמוליק

הרבה מאד נשים לא גומרות מחדירה ואין לך מה לדאוג מכך. ההנאה והגמירה היא בעיקר במוח. רוב הנשים נהנות וגומרות קודם כל כתוצאה מ"טיפול" טוב בדגדגן, ליטופים, חיבוקים ונשיקות. החדירה הוא אקט סופי הבא להשלים את כל השאר. כמעט ואינני מכיר אשה שגומרת מחדירה בלבד. אם מישהו חושב כך, זה בדרך כלל הצגה.

31/07/2004 | 15:33 | מאת: פינקי

לשמוליק, ברוו. אין הרבה גברים שחושבים כמוך, ולרוב הטיעונים שלי מתקבלים בספקנות. אני שמחה שיש עדיין גברים שמבינים את האנטומיה של האשה.

02/08/2004 | 14:56 | מאת: sivid

אבל אין דרך כלשהי לגמור מהחדירה?

02/08/2004 | 20:21 | מאת: ammoti

היי לך. ראשית אל תתרגשי מכך , אני מכיר כל כך הרבה נשים שאינן גומרות מחדירה כך שזה בהחלט משהו טבעי. שנית ממליץ לך בחום רב לנסות גם משחק בדגדגן וגם חדירה באותו זמן ולראות איך אז את מגיבה . כמובן תוך כדי משחק מקדים ופינוקים כאלה ואחרים ( שאני לא מעלה בכתובים ) ע"י בן זוגך. לדעתי אתם תצליחו בכך. שיהיה בהצלחה. ותזכרי שזה לא פגם זה קיים אצל המון נשים.

02/08/2004 | 22:07 | מאת: בתור בחורה

אני שמחה שישנה מודעות לנושא בקרב הגברים (-כל הכבוד).. אז ראשית .. באמת אין לך מה לדאוג... ישנן הרבה נשים כמוך.. שנית .. לצורך הגמירה מחדירה דרוש הרבה ריכוז וחשיבה .... להתרכז במחשבה של הגמירה... ושלישית הכי חשוב .. גם בעת החדירה נסי להביא את עצמך (ע"י התרוממות קלה) לשפשוף תוך כדי חדירה .... -קשה להסביר זאת בכתב..מתנצלת.. כאשר החדירה היא ללא שפשוף ב"פעמון ההנאה" שלנו מאוד קשה לגמור.. אין גירוי פיזי.... בכל מקרה תהני מכל הדברים האחרים (משחקים , ירידות וכו') ותנסי את הצעתי בכל מיני תנוחות שיהיו נוחות לך ... הכי חשוב תתרכזי תוך כדי... ותהני כמובן... :-)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים