שפיכה בלי זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/07/2004 | 05:22 | מאת: יואב

אני בן 36 ,נוטל סרוקסט נגד דיכאון במינון גבוהה יחסית,זה גורם לי לירידה בחשק המיני ,לפני מספר ימים עשיתי בדיקת זרע ,כאשר הייתי צריך להוציא זרע למבחנה איבר המין שלי לא עמד אך בכל זאת יצא קצת זרע ,ברצוני לשאול אם זרע זה לא פגום אם לא הייתה כלל זיקפה ואם האיכות שלו נפגמת {אני שואל לגבי יכולת זרע זה להפרות בייצית}

29/07/2004 | 07:19 | מאת: ד"ר רן לין

הזרע לא אמור להיות פגום בעיקרון - אבל השאלה כמובן האם כל הכמות ננה? כי בדרך כלל אחרי סרוקסט חלק מהכמות יוצא לשלפוחית השתן

29/07/2004 | 13:44 | מאת: יואב

יצאה כמות קטנה של זרע למבחנה,הזרע יצא בקושי,האם זרע שיצא מספיק כדי לדעת אם הוא יכול להפרות בייצית?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים