קושי לקיים יחסים עם קונדום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2004 | 12:49 | מאת: נעמה

שלום אני ובן זוגי יוצאים ביחד כחודש. ניסינו לקיים מספר פעמים יחסי מין ונתקלנו בקשיים כיוון שלטענתו קשה לו לקיים יחסים עם קונדום. ואני לא מוכנה כרגע לעשות זאת ללא קונדום (אל אף שהוא עבר בדיקת איידס) מכיוון שלפני שהתחלנו לצאת, היו לו קשרים מזדמנים וחלקם לא מוגנים מספיק. האם יש איזשהי בדיקה שהוא יכול לעשות כדי שאוכל לדעת שאין לו מחלת מין כלשהי או משהו דומה שהוא יכול להעביר לי בזמן קיום יחסי מין? ובנוסף אחרי כמה זמן מקיום יחסי המין האחרונים (הלא מוגנים) שלו, כדאי לעשות בדיקת איידס? האם חודשיים זה מספיק? תודה רבה נעמה

28/07/2004 | 10:25 | מאת: ד"ר רן לין

6 חודשים זה זמן אידאלי ולא כדאי לקצר הליכים לגבי השאלה - אולי הקונדום צר מידי ולכן הוא לא מסתדר.

16/08/2004 | 23:00 | מאת: עילי

אז איך אפשר לדעת את הרוחב של הקונדום? הכוונה היא שזה לוחץ מידי? גם לי יש בעייה כזו ואולי באמת זה קשור, אילו עוד בעיות ופתרונות ידועים יש?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים