עבוי פין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2004 | 10:28 | מאת: שלום

תודה על התיחסותך המהירה. לעניננו האים עובי היקף הפין בזיקפה 10.5 סמ זה לדעתך מספק ואים כן מהו טווח הנורמלי. הבעיה היא גם ברפיון שזה 6-7 סמ הקיף נראה עלוב ודי יוצר בעיה תדמיתית בסטיאציות מסוימות ( צבא , מילואים וכו) מה דעתך ? ובמידה וכן הייכן בטוח לבצע זאת? האים גורם לזיקפה להיות רכה יותר בגלל השומן.? תודה

28/07/2004 | 10:28 | מאת: ד"ר רן לין

דעתי האישית - שאתה לא אמור לעשות כלום - ואורך הפין שלך בזקפה מספיק לחדירה - אורך הנרתיק הוא 8 סמ עובי בטח שמתאים - ואתה יכול לענג בחורה הרבה יותר מאשר אחד עם כלי של סוס - שדי מסכן כי יכול למצוא מספר מועט של בחורות שמוכנות להתנסות אתו. ככה שפעם הבאה שאתה רואה מישהו במקלחת עם כלי כזה - פשוט תצחק. בעצם לא יפה לצחוק בכל - אז רק לעצמך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים