אני בן 24 ובכל זאת...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2004 | 01:45 | מאת: אמיר

הייתי כ 4 שנים עם חברה קבועה ואיתה לא היו שום בעיות. (אפילו להיפך). לאחר הפרידה ממנה נסעתי לחו"ל לתקופה ארוכה ובפעם הראשונה שבה הגעתי לסיטואציה מינית עם מישהי- פשוט לא עמד לי. הייתי נבוך מאד, הרגשתי נורא (זו קלישאה אומנם אבל באמת זאת פעם ראשונה שזה קורה לי..). הבעיה היא כזו. מאז ועד היום הגעתי לסיטואציה דומה עם עוד 3 בחורות ובכל פעם המצב שלי רק גרוע יותר. אני מרגיש נורא ולחוץ וכנראה בגלל זה פשוט לא הולך. כמובן שאחרי זה אי אפשר להמשיך ולנסות כי פשוט ההרגשה נוראית ומביכה. מה גם שאף אחת מהבחורות הנ"ל לא ממש ברמת קירבה של חברה או משהו דומה. וזו בעצם גם הבעיה- כל פעם אני מרגיש שאני צריך להוכיח את עצמי (וזה הרי נכון בעצם) בפני בחורה חדשה. וכל פעם הזיכרון של הפעם הקודמת גורם לי להילחץ עוד יותר. אני מכיר את התשובה הסטנדרטית של "להירגע, בלי לחץ וכו'" אבל אני באמת לא מסוגל להירגע ולהינות במצבים כאלה. האם עליי לפנות לרופא? אם כן לאיזה סוג רופא? מה לגבי שימוש בתרופות למיניהן?

28/07/2004 | 10:30 | מאת: ד"ר רן לין

שווה לך אולי לדבר עם רופא כדי לנתק לך את המעגל הסגור - ולהחזיר לך את הביטחון העצמי כנ"ל אם תבצע בדיקת זקפה בזמן שנת חלום - בדיקה בעזרת מכשיר הנקרא RIGISCAN - ואז תראה שהזקפות שלך נורמליות לגמרי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים