מפגש מיני עם אדם לא מוכר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2004 | 14:16 | מאת: ליאת

שלום. אני בחורה בת 28 שלא חוותה קשרים מזדמנים בעבר. לפני מס' ימים התחיל איתי מישהו בפאב. נפגשנו פעם אחת ומייד בתום הערב הבחור התחיל למזמז אותי ברכב. מאחר ונמשכתי אליו הסכמתי .התנשקנו,הוא נגע באברי האינטימיים ומהר מאוד היינו שנינו ערומים ברכב. הוא אמר בפירוש שהוא רוצה לשכב איתי אך אין לו קונדום . הוא שיפשף את איבר מינו בפות שלי ואמר שהוא רוצה לגמור עלי. מאחר ולא היה קונדום ואני לא מכירה את הבחור , מהר מאוד ביקשתי להפסיק והוא כמובן הפסיק. כל הארוע לקח אולי 3 דקות. בזמן הזה לא היתה שום חדירה והוא כמובן לא הספיק לגמור. שאלתי : האם מהפירוט שנתתי אני יכולה להידבק באיידס או במחלות כלשהן אחרות. אני מצטערת על הפירוט ועל הבורות, אך מאז נורא קשה לי לישון בלילות ואני מאוד מודאגת.ברור לי שעשיתי טעות אך זה נבע ממצוקה ריגשית (הרבה זמן אין לי חבר). תודה . אשמח לקבל תגובות עינייניות ממבקרי הפורום ומהרופא

27/07/2004 | 01:31 | מאת: ד"ר רן לין

הדבר היחיד שהוא היה יכול להעביר לך באירוע שכזה זה כינים. מעבר לזה - שום מחלה אחרת. אני מקווה שנהנית מהאירוע עצמו.חדל הרגשה רעה!

27/07/2004 | 21:10 | מאת: בחורה

ראשית אין לך על מה להרגיש רע... (-תרגישי רע אם לא תחווי קצת ריגושים) שנית , תמיד תדאגי שיהיה לך אמצעי הגנה בתיק ... תהני.....ותשני טוב.:-)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים