עבוי הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2004 | 12:45 | מאת: שלום

דר . שלום

26/07/2004 | 13:35 | מאת: שלום

דר שלום ברצוני לעבות את הפין שלטעמי דק מדי. ( 7 סמ ברפיון 11 בזיקפה ) הבנתי שמזריקים לתוכו שומן ממקור אחר בגוף או ממקור זר. שאלתי ראשית מה עדיף ? והאים התוצאה נשמרת לשנים או שהשומן נספג ? שנית -האים אין לכך השפעות שלליות על הזיקפה ? כמו כן המלצה היכן מבצעים דבר כזה ? משום מה אין לי אמון במכונים למיניהם ( אריאל וכו' )

26/07/2004 | 14:07 | מאת: ד"ר רן לין

הדבר היחידי שכדאי לחשוב עליו זה שומן שלך - וזה צריך לחזור על הפעולה מידי זמן. חלוקה שווה - זה בעייתי ולעיתים יוצר צורות מעוותות - אבל לעיתים זה ממש יפה אני אבל ל מבין למה אתה צריך את כל זה בעובי שאתה מתאר בזקפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים