בעייה מורכבת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/07/2004 | 22:30 | מאת: יוסי

שלום לכם אני סובל מבעייה בזיקפה נטלתי ויאגרה 50 מיליגרם וזה מאוד עזר לי אך יש בעייה אני גם חולה בקרוהן ולעתים הויאגרה גורמת להחמרה במחלה חקרתי מעט בנושא והבנתי שהויאגרה משפיעה על השרירים החלקים בגוף לב-מעי- ועל השריר השולט בזרימת הדם לפין מאחר וגם המעי מורכב משריר חלק הויאגרה גורמת לריפיון המעי ולאי תיפקוד תקין בעיקול המזון אצל אנשים בריאים זה גורם לשילשולים ללא שום נזק אצלי זה גרם להחמרה של הקרוהן ניסיתי להיות מקורי ולא לאכול לפני השימוש בויאגרה ושלוש שעות לאחר השימוש כדיי לא להעמיס על המעי שבמצב רפיון התרגיל הצליח אבל לפעמים נכשל ושילמתי ביוקר החמרה של מחלת הקרוהן אני יודע שברפואה עוד עלו על מצב זה כך שאין תשובות ואין אזהרות לגביי שימוש בתרופה לאנשים עם מחלות מעיים ובכול זאת אני שואל האים יש דרך להיתגבר על הבעייה. בתודה מראש

26/07/2004 | 08:21 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית - חמור באמת אם פייזר לא מזהירה מזה - ובלי קשר אם אכן יש לך החמרה כתוצאה מהכדורים - עילה טובה לכתוב לפייזר מכתב ( זה בצד העורך דין שבי). מעבר לזה - שאר הכדורים הם פחות או יותר דומים - והייתי נזהר שבעתיים עכשיו לפני שהייתי ממליץ לך על טיפול בהם לפני בירור שוב שוב מה הסיכונים מהם למחחלתך. הזרקות באות כמובן בחשבון - וכדאי לחשוב עליהם במצבך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים