כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/07/2004 | 19:03 | מאת: עלינה

שלום, אנחנו מנסים להכנס להריון כמה חודשים ללא הצלחה. אני עשיתי בירורים ובדיקות והכל אצלי תקין. אני חוששת שיש בעייה עם הזרע שלי בעלי. החשש שלי נובע מכך ש: 1) קשה לו מאוד להגיע לזיקפה 2) היום הוא "גמר" עוד לפני שהייתה זיקפה - איך זה יכול להיות???? אציין שיש לו זיקפת בוקר והיא נגמרת לפני שמספיקים להתחיל את האקט המיני. אין ספק שיש כאן לחץ פסיכולוגי בקטע של "הנה ימי הביוץ, עכשיו צריך לעשות את זה" אך הבעייה שזה קורה כל הזמן, כבר 4 חודשים. האם לויאגרה יש השפעה על הפוריות? קראתי מזמן שכן. האם זה יכול להשפיע על טיב הזרע? זה מאוד מפחיד אותי להתחיל עם כימיקלים לבעלי כשאנחנו רוצים ילד בריא. תודה.

26/07/2004 | 08:24 | מאת: ד"ר רן לין

זה לא כימיקלים או משהו כזה - ובכלל לא נורא לקחת ויאגרה כדי להשיג זקפה אם ישנה הפרעה בתפקוד המיני ובכך להשיג את המטרה של ההריון

27/07/2004 | 21:15 | מאת: גלית

אני חושבת שזה נובע רק מלחץ פסיכולוגי (-כמו שהגדרת) סה"כ תם חושבים על זה כל הזמן וניכר שאתם מקיימים יחסים רק בשביל לנסות להיכנס להריון... מעבר למודעות הלחץ , תנסי להשכיח את המטרה ולהתמקד בלהנות מהאמצעי.... כלומר יכול להיות שויאגרה יעזור אבל אולי תנסו דברים אחרים , כמו הירגעות , וחופשיות ... תקיימו יחסים כדי להנות אחד מהשני ואני מקווה שגם תיקלטי... עצם החשיבה מדכאת את היצרים ... בהצלחה..

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים