שפיכה מוקדמת!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/07/2004 | 19:14 | מאת: ממי

שלום יש לי בעיה שאני סובל משפיכה מוקדמת וזה מפריע לי כל כך האם יש פתרון לזה בלי ללכת לרופא (מקסימום יחסי המין שאני מקיים מגיעות עד 5 דקות )זה לא נותן לי להנות וגם מפריע לבת זוגי. האם יש חשיבות לגיל על מנת לקחת ויגרה ?

24/07/2004 | 18:25 | מאת: ד"ר רן לין

לגבי ויאגרה אין חשיבות לגיל אבל על פי השפיכה שאתה מספר כאן - 5 דקות זה רחוק מלהיות בהגדרה של שפיכה מהירה - וזה הגדרה של שפיכה נורמלית לחלוטין אין סיכון בלקיחת כמויות זעירות של ויאגרה - שברי כדורים - 20-40 דקות לפני הסקס - מכדור אחד אתה יכול לעשות 5-6 נגיסות - ולהחזיק חצי שעה בזקפה - אבל זה לא ישמור בדיוק על השפיכה - מה שיקרה שגם אחרי השפיכה - תוכל להמשיך לקיים יחסים עד לאורגזמה המלאה של בת הזוג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים