קושי בזיקפה לארוך זמן וקושי להגיע לסיפוק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/07/2004 | 12:31 | מאת: רונן (**********)

שלום אני כבן 40 אני מושתל כליה כמעט 3 שנים, ואחרי ההשתלה היה לי שיפור משמעותי מאוד בתיפקוד המיני, (לא שהיה כלכך רע לפני ההשתלה ואף הצלחתי להביא ילד בזמן שהייתי מטופל בדיאליזה ) אבל אחרי שנה בערך התחילו בעיות שהתחילו בזהנ שהיה ליע קשה להגיע לסיפוק, וכל פעם הייתי צריך גירוי חזק יותר, או שכאילו הייתי מגיע לסיפוק והזיקפה היתה יורדת במהירות, גם אחרי תקופה של הפסקה יש מעט קושי להגיע לסיפוק או זיקפה מלאה, עשיתי בדיקות הורמונליות שנמצאו תקינות תודה רונן

22/07/2004 | 19:40 | מאת: jackues

שלום . אני סובל למעלה משנתיים מחוסר חשק לקיים מגע מיני פשוט אין רצון . זיקפה דווקה יש לי לפעמים אחרי גרוי מדרגת בנוני , נסיתי ויגרה וזה עבד אבל מחוסר רצון של אישתי אנחנו מבטרים על האקט. נסינו טיפול אצל אורולוג ולא עזר , לא התמדנו , אני ואישתי פיעילים נמעט כל יום בספורט [ בכל התחומים בקאנטרי קלאב] מבחינה בריאותית אנחכו נחשבים כבריאים ,ןגם רזים, בתודה אים נקבל עזרה במהירה

23/07/2004 | 10:51 | מאת: ד"ר רן לין

צריך לראות האם ישנה פגיעה באספקת הדם או פגיעה נורולוגית - ואת שניהם ניתן לעשות בדיקת נוירופיזיומטרית ואולוטרסאונד דופלר של עורק הפין. אלה בדיקות קצת מסובכות ולא נעשות בכל מקום ולכן - אולי לפניהם אפשר לבצע בדיקת זקפה בזמן שינה - וזה נעשה במספר מקומות בארץ בכיסוי הקופות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים