שפשוף מתחת לכיפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/07/2004 | 02:15 | מאת: מורן

חברי סובל מזה כחודשיים משפשוף בחלק העליון של הפין מתחת לכיפה. בזקפה השפשוף נראה יבש ופצוע. במצב רגיל השפשוף מופיע אבל הוא בהיר יותר בצבעו משאר הפין. השפשוף כמעט ואינו נראה (אין פצעים או בלוטות) אלא צבעו בהיר יותר וכואב מאוד בעיקר שנוגעים בו או בזמן חיכוך עם הבגדים. לאחר קיום יחסים האזור שורף מאוד וגם לאחר זמן השפשוף אינו עובר וממשיך לכאוב. הדבר מקשה מאוד על התיפקוד היומיומי ובמיוחד על קיום היחסים. מה כדאי לעשות? יש משחה מסוימת שאפשר לקנות? האם יש קשר לשימוש במגבונים לחים לניקוי (הם מייבשים לפעמים את האזור)?

22/07/2004 | 06:54 | מאת: ד"ר רן לין

באמת נשמע כמו איזור מגורה עם אקזמה או איזה שהוא גירוי - צריך שרופא יבדוק את זה וימליץ על משחה מתאימה - עד להבראה כדאי לא לקיים יחסים סתם ללא סיכוך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים