מה המקסימום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/07/2004 | 08:46 | מאת: מקס

האם ניתן להגדיל בניתוח את אורך הפין, אם כן מה הסיכונים הכרוכים בניתוח כזה? מה משך ההחלמה ? אורך בזיקפה 7-8 ס"מ במידה וניתן להגדיל מה הקסימום שניתן ? מה עלות ניתוח כזה והיכן ניתן לעשותו ? תודה מקס

21/07/2004 | 20:24 | מאת: ד"ר רן לין

אם האורך בזקפה הוא 7-8 סמ - יש מקוןם לדון על הארכת הפין - לאורך של כ - 12 סמ. כמובן שישנם סיכונים כמו בכל ניתוח אבל הסיכון העיקרי הוא שהשאיפה להאריך עד כמה שיותר יכולה לגרום לכך שנפגע ביכולת להגיע לזקפה ולשמר אותה. ואז לפעמים לאחר הניתוח של הארכה - מגיעים גם לניתוח הוספת תותב - זה כמובן לא תמיד אבל תמיד צריכים לזכור את זה ולקחת את זה בחשבון

21/07/2004 | 21:23 | מאת: מקס

מה עלות ניתוח כזה והיכן ניתן לעשותו ? לאן לפנות ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים