רמת טוטסטרון נמוכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/07/2004 | 12:56 | מאת: שירלי

ד"ר רן לין היקר, מאוד חשוב לי שתשיב לי על שאלתי, או לחילופין תפנה אותי הלאה, אני מאוד מוטרדת ומודאגת. לאחר בדיקות שנעשו לבעלי לפניי שבועיים, התגלה שרמת הטוטסטרון שלו נמוכה מאוד, מתחת לממוצע. יש לציין שאת הבדיקות ביצענו מכיוון שאין לו חשק מיני... לצערי הרב. האם ישנן תרופות להעלאת רמת הטוטסטרון? האם בלקיחתן יש סיכון מסויים? האם בריא לקחת אותן לאורך זמן? האם יש קשר ישיר בין רמת הטוטסטרון לחשק המיני? שירלי המודאגת

21/07/2004 | 07:27 | מאת: ד"ר רן לין

יש קשר ישיר לחשק ויש תרופות להדברת כמות הטסטוסטרון - כמובן רק לרמה הסבירה והנורמלית ולא מעבר לזה. מה רמת הפרולקטין?

21/07/2004 | 21:46 | מאת: רוני

היי שירלי מבעיה זהה קיבלתי תוספת טוסטסטרון בזריקות 1 לחודש רמת ההורמון עלתה ומן הסתם החשק המיני + הביצוע השתפר פלאים כמובן צריך לבדוק אם ירידה בחשק כתוצאה מרמת פרולקטין נמוכה בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים