6 שנים ויותר שאין כמעט יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2004 | 22:16 | מאת: אסתי

אני ובעלי בני 38. בעייה חמורה אני מעלה ומקווה לעיצה/פתרון . זה תקופה של כ- 6 שנים שאני זוכרת, שיחסי מין ביננו הם פעם בחודשיים או יותר. לנו 2 ילדים גדולים, יש את כל התנאים לקיום יחסי מין, כשהילדים ישנים או אינם בבית, אך המצב לא מנוצל. יש לציין שגם בחופשות זוגיות אין ניסיון ליחסי מין. יש לציין שאני צריכה להיות היוזמת, ולרוב אני נדחיית בטענה של עייפות או העדפה לראות סרט טוב בטלויזיה. החשדות בדבר בגידתו של בעלי הם אפסיות ביותר. כאשר אני מעלה נושא זה ומנסה לדבר ולברר ולתת לבעלי להבין שמצב זה אינו מצב נורמלי בגילנו אני נתקלת באטימות ובחוסר רצון לשתף פעולה. אני מבקשת ממנו לדעת אם יש בעיה , ואם כן ננסה לפתור אותה ביחד. יש לציין כי אני נראית טוב לגילי, בחורה שמקבלת מחמאות , בחורה נקיה ואסטטית ואין סיבה של דחייה או גועל על רקע זה. בעלי אינו מנסה ואינו יוזם. מעבר לזה אני מודה שיש ביננו לא מעט ריבים בנושאים שונים, כגון התנהגות הילדים, חינוך הילדים, אדישות של בעלי כלפי וכלפי הבית, ועוד סיבות נוספות ומגוונות. אך תמיד כשאני חושבת על אנשים שלא הולכים לישון בלילה בלי להשלים ובלי לעשות אהבה, אצלנו אין את המושג הזה. אני כמובן מתוסכלת על רקע סיפורי זה . יש לציין שבעלי אדם לא הכי רגוע, יכול להתפרץ עלי או על הילדים על דבר הכי פעוט, ולעשות ברוגז. לפני כשלוש שנים הפסיק לעשן, ואני בתמימותי חשבתי שאולי העישון גרם לו לחוסר רצון לקיים יחסי מין והדבר יסתדר, אך לשווא השלתי את עצמי. גם לאחר הפסקת העישון המצב אינו השתפר. אודה על תגובתך

20/07/2004 | 12:42 | מאת: ד"ר רן לין

את מתארת תמונה של קשיים בתפקוד הזוגי שלכם - עם המון סיבות מוצדקות ומוצדקות פחות. באמת נושא שאם זה חשוב לשניכם - כדאי להעלות אותו עם טיפול מתאים. הבעייה היא שאת אומרת שלבעלך זה לא בדיוק מזיז העניין הזה - וכאן אולי יהיה עיקר הקושי. והשאלה - כמה את רוצה להשקיע בנושא הספציפי הזה - ולא להתחיל לטפל בכל הזוגיות שלכם להעלות אותה לפסים אחרים ואז הבעייה הזו אולי תיפתר מאליה

20/07/2004 | 18:42 | מאת: מוטי

לדעתי חבל על הזמן שלכם. אין בינכם כלום מעבר לילדים.את צריכה לבנות את חייך בתוך המסגרת הקיימת או להיפרד ממנו. לבנות לך חיים מספקים לצד הנישואין כמו חוגים,חברות ומאהב. אם תרצי יעוץ אז תפני אלי במייל ונוכל להמשיך לדון בנושא. אגב אני נשוי גם ,מבוגר ומבין את החיים. [email protected] בהצלחה

21/07/2004 | 06:55 | מאת: גילעד

מסיפורך נראה שהבעיה מקורה בזוגיות, שכנראה לא קיימת כבר בינכם. ללא זוגיות סבירה, עפ'ר לא יכול להיות מין סביר אצל זוג קבוע. הפיתרון הוא טיפול שורש בזוגיות שלכם. בהצלחה.

23/07/2004 | 10:33 | מאת: עבור גלעד שלום:

האם אתה הגבת על סמך ניסיון? ואם כן לאיזה טיפול זוגי אתה מתכוון? טיפול זוגי מקצועי או טיפול זוגי ע"י שיחות ביננו. הצרה ששניינו "תרנגולים" למשל אני מעמידה אולטימטום, עד שלא תמצא את הזמן לשוחח על הבעיות שלנו ולנסות לפתור לאיזה כיוון, אני לא רוצה לשמוע אותך, לא לדבר איתך ולא לצאת לשום מקום ביחד. (הכוונה הפניה היא לבעלי. ) על יחסי מין אין מה לדבר, בנושא זה אין א צורך לתת אולטימטום. בכל אופן עוד לא מצאתי דרך לטפל בזוגיות שלנו שידוע לי שהיא חולה מאוד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים