מעט מידיי זרע בשפיכה,המיואש, תודה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2004 | 21:40 | מאת: דודי

אני בן 33 (כמעט) בריא בד"כ לא מעשן ולא שותה, עד לפני כחודשיים לקחתי כשבע שנים רצוף סרוקסאט (פעם ביום)עקב ה.חרדה, בכל התקופה היתה הרגשה כללית של ירידה בחשק וכמו כן היה צורך להפסקות גדולות יותר בין שפיכה לשפיכה כדי להינות מכמות גדולה יותר ובמקביל הנאה מרובה יותר.למען השוואה לפני התחלת הטיפול בסרוקסאט יכולתי לישפוך לבד או עם בת זוגתי אפילו חמש פעמים ביום בלי שום בעיה כאשר כיום הפעם הראשונה דיי מצומצמת והפעם השנייה היא שפיכה בגדר נס,ברצוני לציין שעם הזיקפה לעולם לא הייתה לי בעייה וגם כיום אין. אני מודע לכך שהכל בגלל הסרוקסאט אבל היום לאחר כחודשיים של ניקיון מהכדור אין שום שינוי ,לכן הייתי מעוניין לדעת האם יש לי עדיין סיכוי לאחר תקופת ניקיון מסוימת לחזור לרמת ביצועיי הקודמים ואם כן בערך מה הסדר גודל של הזמן? או שלחילופין לאחר שבע שנים רצופות של יום יום כדור בבוקר עשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך? אודה על תשובה מפורטת ככל האפשר, תודה דודי

20/07/2004 | 12:46 | מאת: ד"ר רן לין

אין לזה כמובן תשובה מוחלטת - והוכחה תהיה על עצמך - בתקופה מסויימת שיהיה לך מותר לרדת בכמות או להפסיק לחלוטין

20/07/2004 | 13:14 | מאת: דודי

מה זאת אומרת תקופה מסויימת??? מה הסידרי גודל הנפוצים לפחות לפי איזו שהיא סטטיסטיקה? אני לא צריך רופא כדיי לדעת שזה תקופה "מסויימת", סליחה , אבל איזו מין תשובה זו?! זה כמו ששואלים מישהו איזה ציון קיבלת במבחן והוא אומר : "אי שם בין 10 ל 100 " אם אתה לא יודע אז תגיד \ תפנה אותי לפורום אחר... תודה דודי

21/07/2004 | 20:37 | מאת: ד"ר רן לין

הסתכתלתי שוב על השאלה והשתושה - ואני נשאר בתשובה שלי - ואתה כמובן רשאי לבפנות כל פורום אחר שנראה לך

21/07/2004 | 22:21 | מאת: דודי

אתה קורה לזה תשובה אני קורה לזה מריחה, ובזה נסיים,אתה לא שווה את הזמן שלי. (כל ילד שיקרה את תשובתך יבין שזאת "מריחה"). תודה לך על המריחה, היה רק מעניין אותי לדעת האם מי שמינה אותך להיות מנהל הפורום גם בחן את "ידיעותיך העשירות בתחום" לפני כן. נקווה שתוחלף במהרה ברופא מוצלח יותר כגון הרופאים המכובדים שמאיישים את הפורמים האחרים באתר. אל תטרח לענות ,אני מחפש תשובה לא מריחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים