כאבים בעת יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2004 | 18:02 | מאת: מיטל

לפני כחודש התפרסמה באתר כתבה מאת רופא מבית חולים רמב"ם על תופעה בשם שדומה ל"ווסטבוליות", שקיימת בקרב 7-15 % מקרב הנשים. תסמיניה הם כאב בעת חדירה, הפרשות שונות, ירידה בחשק המיני ועוד. אני סובלת ממרבית התופעות הנ"ל, וזוהי הפעם הראשונה ששמעתי שיש שם לתופעה זו. ברצוני לקבל פרטים נוספים, ואם ניתן הפניה לרופא אשר חיבר את הכתבה - מכיוון והוא ציין כי במרפאה ברמב"ם מצליחים למצוא פתרון לבעיה.

21/07/2004 | 20:56 | מאת: ד"ר רן לין

מציע לך לפנות לדר אילן גרינוולד ברמב"ם - הוא ישמח לעזור לך בזה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים