סרוקסט והחשק המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2004 | 11:02 | מאת: יואב

אני נוטל סרוקסט נגד דיכאון,הוא גורם לכך שהחשק המיני ירד ,אני מוריד מיידי פעם את המינון אך עדיין לא מצליח לשפוך,אני לא יכול להפסיק את הכדור כי הוא עוזר לי עם הדיכאון,אני מתוסכל מאד מכך שאני לא גומר ואשתי מודאגת כי אנו מנסים להכנס להריון ראשאון ולא מצליחים{נשואים 9 חודשים} אני מצליח לשפוך בקושי פעם בשבוע וזה לא מספיק כי הבנתי שצריך לפחות 3 פעמים בשבוע כדי לא לפספס את הביוץ,האם יש תכשיר או תוםפת מזון שיכול להגביר לי את החשק המיני מבלי להפסיק לקחת את התרופה נגד דיכאון?

21/07/2004 | 21:04 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל את הכדור הזה אתה צריך להמשיך לקחת - וזה הנתון שאתו צריכים להסתדר. ממליץ פשוט על אי קיום היחסים מספר ימים לפני הביוץ - ולקיים ממש בימי הביוץ כי אז יהיהלך יותר זרע לגבי כמות הנוזל - יש אומרים שפרוקטוסז בכמויות גודולות - מיץ אננס ודומיו - עוזר ביותר

23/07/2004 | 09:33 | מאת: יואב

תודה ד"ר על התשובה,אגב אשתי בודקת את עצמה בעזרת ערכת ביוץ יומית לאורך כל המחזור,והחלטנו שבימים של הביוץ אני אוריד מהמינון לכדור אחד בלבד כדי שנוכל לעשות את זה לפחות פעמיים בזמן הביוץ . ביום ראשון 25/7 אני אמור לעשות בדיקת זרע ורציתי לדעת אם הסרוקסט פוגע באיכות הזרע? אודה לך על תשובתך. .

03/08/2004 | 10:33 | מאת: אלמוני

שלום לך ד''ר רן לין הנני בחור אחרי צבא הסובל מזה כמה שנים מחרדות לאחרונה התחלתי טיפול בסרוקסט כאשר באופן כללי ניתן להגיד שבסך הכל ישנו שיפור במצב (אני די בתחילת הטיפול ) בנוסף שמעתי שמועות על כך שהכדור גורם חס וחלילה לדחפים למיניהם עד כדי מצבים חסרי שליטה , האם יש שחר ואפילו מסויים לשמועות ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים