פצע חוזר שמופיע מתחת לכיפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2004 | 17:05 | מאת: גידי

מזה מס' חודשים אני סובל מכאבים . חשוב להדגיש שאני בן 50 . לפני קיום היחסים אני סובל מכאבים כאשר אבר המין נעמד בחלק העליון .הוא נעמד בצורה חזקה כאילו עומד להתפקע מרוב לחץ. חשוב לציין שיש לי גם 2 או 3 גושים קטנים בתוך אבר המין שאורולוג שבדק אותי אמר שזו תופעה שכיחה ואין לה פיתרון. דבר נוסף יש לי פצע שנפתח בכל קיום יחסי מין. הפצע הוא בכל ההיקף מתחת לכיפה. כאילו נחתכתי בסכין באזור זה. זה מתרפא אחרי יום יומיים ומופיע ונפתח שוב בעת יחסי מין וזה ממש שורף. ניסיתי לשים משחה נגד פטריות ולא עזר.

21/07/2004 | 21:14 | מאת: ד"ר רן לין

במקרה שלך - חושב שאני צריך לראות את הגושים והפצע - לפני שאוכל לקבוע עמדה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים