בעיה בתפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2004 | 16:44 | מאת: רונן

שלום. אני פרוד מאשתי תקופה מסוימת. בכל פעם שניסיתי לקיים יחסי מין עם נשים אחרות אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה. כאילו הכל בסדר, אך ברגע שנכנסים למיטה החשק נעלם. וזה אף פעם לא קרה עם אשתי. אני לא יודע מה לעשות עם עצמי. יש לי כבר פחד מיחסי מין בכלל. אחרי כל כשלון כזה אני מושבת כמה ימים, לא מסוגל לאכול ורק ישן כל הזמן. זה פשוט הורס אותי. מה עליי לעשות ? תודה רבה.

19/07/2004 | 13:11 | מאת: רותי

אם יש לך מסנג'ר תתחבר אליי ונדבר על הנושא ותראה שהכל ניתן לפיתרון הכתובת של המסנג'ר הוא כמו האימייל שלי [email protected]

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים