חוסר חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2004 | 14:36 | מאת: יולי

תקופה ארוכה אני חשה כי אין לי חשק מיני. בעלי יוזם, מפנק ומנסה להפתיע, אבל לי קשה לשתף פעולה. אני יודעת שהוא נפגע ממני, אבל אני לא מצליחה לשפר את המצב, מה לעשות? אני ממש נואשת.

18/07/2004 | 21:12 | מאת: בתור בחורה

אני אמנם לא דוקטור אבל בתור בחורה אני אומרת לך שהכל פסיכולוגי, הרי בחורה צריכה למלות כמה תפקידים .. נסי לשנות פאזה מתפקיד הרעייה האוהבת ואולי האימא המסורה ולהיות המאהבת האולטימטיבית .. חייך ישתפרו פלאים.... מניסיון. תחשבי על זה ותפנימי את הצורך .. אולי תנסי לעשות משהו בלתי צפוי כדי שתהממי גם את עצמך.. והכי חשוב שתיהיי פתוחה להכל...

19/07/2004 | 23:36 | מאת: רונן

את פשוט צודקת... (אומר מתוך ניסיון), היה לי את זה עם חברתי והיא שינתה פאזה והיום חיי המין שלנו מעולים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים