רמת טוטסטרון נמוכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2004 | 11:51 | מאת: שירלי

לד"ר רן לין שלום רב, לאחר בדיקות שנעשו לבעלי לפניי שבועיים, התגלה שרמת הטוטסטרון שלו נמוכה מאוד, מתחת לממוצע. יש לציין שאת הבדיקות ביצענו מכיוון שאין לו חשק מיני... לצערי הרב. האם ישנן תרופות להעלאת רמת הטוטסטרון? האם בלקיחתן יש סיכון מסויים? האם בריא לקחת אותן לאורך זמן? האם יש קשר ישיר בין רמת הטוטסטרון לחשק המיני? שירלי המודאגת

18/07/2004 | 19:34 | מאת: פטל

היכן עושים את הבדיקות? נראה לי שבן זוגי ואני סובלים מבעיה דומה. תודה

19/07/2004 | 08:03 | מאת: שירלי

פשוט הולכים לרופא משפחה ומבקשים בדיקות הורמונליות. זו בדיקת דם פשוטה ביותר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים