בן 60 ללא זיקפה 5שנים ויאגרה כבר לא עוזרת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/07/2004 | 23:32 | מאת: חגית

אנו נשואים 25 שנים, מאוד אוהבים ומערכת טובה עם הרבה כבוד הדדי. בעבר בעלי היה מקיים יחסי מין לא תחופים אך היה מצליח אחת לחודש והיינו נהנים. כבר חמש שנים שאין לו זיקפה ואם יש זיקפה ריגעית, מיד שופך והכל מתסתיים . הוא ניסה ולקח מספר פעמים (בהמלצת רופא)ויאגרה 50 ג''רתחילה עזר ,היום גם זה לא עוזר התחלנו להיות מרוחקים בעקבות חוסר מעורבות יחסי מין ובכלל סקס . נכון שגיל 60 זה לא 20 אבל בכל זאת מה עושים?

18/07/2004 | 06:37 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל מנסים 100 מג ואולי גם 150 שנית - אפשר לנסות גם טיפול תרופתי בהזרקות ישירות לאבר המין

21/07/2004 | 00:42 | מאת: חגית

הבעיה שהבעל אינו מוכן לעשות כלום עם עצמו מום שאין לו צורך למין הוא שקע בתוך עבודה המשרדית ומגיע הביתה ממש לשינה ומאר ואנו עבדים יחד באותו משרד מנהלים ,אין לי רצון לדרוש זאת בכוח ועם גבר אחר ממש לא בא לי .המערכת בינינו טובה ויש הערכה הדדית אך בעניין המין הפכנו כמו שכנים . גם שאנו יוצאים למון או לחו''ל אין התקרבות ואין סימן להתקרבותץ מלבד כל מה שהעלתי בעלי עבסר צינטור ומאז הוא מפחד מאוד על הלב. אשמח אם תוכל לתת לי כיוון . בברכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים