ויאגרה, סיאליס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/07/2004 | 02:21 | מאת: מישהו29

לקחתי סיאליס, 6 שעות אח"כ היא עדיין לא כל כך השפיע - הייתי גם די מתוח. היו לי גם כאבי ראש וחולשה בשרירים (חושב שמהסיאליס אבל לא בטוח) ובשום אופן לא יכולתי לקיים יחסי מין בצורה הזאת. יחד עם זאת, בערך 18 שעות אחרי נטילת התרופה התחילה זיקפה ודווקא במשרד! מה הפתרון? בעבר השתמשתי ב-50 מ"ג ויאגרה בהמלצת רופא וזה עבד חלקית. האם כדאי עצמאית להתחיל כעת ב-100 מ"ג (הוא רשם לי כדורים של 100 ואמר לחתוך לחצי) ואז לרדת במינונים? האם לתת הזדמנות שניה לסיאליס?

16/07/2004 | 08:33 | מאת: שמשון

אני חושב שכל תרופה לשמה פועלת במצב אחר על גוף האדם אני למשל השתמשתי בויאגרה 50 מ"ג שלא הזיזה לי דבר לעומת זאת השתמשתי עם הסיאליס 10 מ"ג וראה זה פלא הרגשתי כבחור בן 18 לציין שאני בן 19 סתם!!! אני בן 60

16/07/2004 | 12:12 | מאת: ד"ר רן לין

שתי ההצעות נכונות הייתי נותן הזדמנות שנייה לסיאליס - ואם היא לא עוזרת - דווח לי - ותתחיל שוב ב50 מג ויאגרה. דווח לנו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים