לא רוצה שום קשר מיני.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2004 | 13:45 | מאת: נעמה++

שלום אני בחורה בת 28. לעולם לא היה לי קשר מיני כי אני פוחדת. ונגעלת. ובהסטריה איומה רק מעצם המחשבה. יש לי פנטזיות מיניות וגם הגוף שלי מאותת על רצון למגע מיני אך אני לא מסוגלת. כל קשר שהולך קצת להראות שיש אופציה כזאת, גם לאחר כמה חודשים, או כמה שנים, מיד פותח בשרשרת של תחושות גועל ואומללות מצידי ולבסף לסיום הקשר באופן כזה או אחר. יש לי תחושה שרק אם יכריחו אותי אני אעשה את זה כי אני לא חושבת שאני מסוגלת להיות בסיטואציה מינית על כל מה שהיא אומרת, מרצון. נראה לי שאם אהיה בתוכה אני אקפא. לא אוכל לזוז. אבל לפחות אהיה בתוכה. כמובן שקשר זוגי, אפילו עם בן זוג סבלן מאוד מאוד, לא יכול להיות ללא מגע וקשר גופני אינטימי. מה אני אמורה לעשות? אני מאוד מתוסכלת מהמצב, מעצמי ולא יודעת אם אי פעם אוכל לשנות את תחושותיי. לא יודעת אם זה הפורום הנכון להעלות כאן את הבעיה. מקווה שכן. אני ענו לי. תודה, נעמה. נ.ב - אין שום סיכוי שבעולם שאלך לסרוגייט או משהו דומה לזה.

14/07/2004 | 09:59 | מאת: ד"ר רן לין

זה לא סרוגייט בדיוק שאת צריכה ללכת - לא בשלב זה בשלב הזה אני חושב שפסיכולוג - אפילו לא פסיכולוג המתעסק בנושא המיני וזוגיות - צריך לטפל - זה עדיין לא הגיע לשלב של פסיכולוג לטיפול וייעוץ זוגי

14/07/2004 | 09:59 | מאת: ד"ר רן לין

זה לא סרוגייט בדיוק שאת צריכה ללכת - לא בשלב זה בשלב הזה אני חושב שפסיכולוג - אפילו לא פסיכולוג המתעסק בנושא המיני וזוגיות - צריך לטפל - זה עדיין לא הגיע לשלב של פסיכולוג לטיפול וייעוץ זוגי

21/07/2004 | 16:39 | מאת: המרפא

נעמה,,,אולי יהיה לך קשה להאמין,,אבל,אפילו לפני שאפגוש אותך,אגרום לך להרגיש,שתהיי מעוניינת לשוחח איתי שוב,,לאחר השיחה הראשונה,,ממתין לקבל את האי מייל שלך,ומשם נעבור לטלפון,לשיחות,,בתודה,

19/07/2004 | 13:08 | מאת: רותי

כנסי לצאט ותעלי את הבעיה נגד מישהו ותראי שיהיה לך הרבה קופצים לעשות לך את זה. אני אם הייתי גבר הייתי ברצון עושה לך את זה ומנסה לעזור לך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים