ejaculation control

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2004 | 10:56 | מאת: מוטי

שלום ד"ר. אני מבצע תרגילים לשליטה בשפיכה ולהארכת משך יחסי המין, אני מעוניין לדעת האם תרגילים אלו יכולים לגרום לנזק כלשהו. להלן התרגילים: 1.הטלת שתן במנות קטנות(להשתין ולעצור...להשתין ולעצור......במקום להשתין הכל יחד) 2.זיקפה,להניח מגבת על הפין ולהרים את המגבת שמתפקדת כמשקולת. 3.לחלוב את הפין על מנת להגדיל את גודלו וזרימת הדם בו.

14/07/2004 | 10:05 | מאת: ד"ר רן לין

תרגיל מספר 1 הוא תרגיל גרוע ביותר - אלא אם יש בעייה של הספינקטר - אם אין בעייה - הוא ייצור חסימה של דרכי השתן שלא לצורך לשאר התרגילים - סבבה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים