לא תמיד מצליח לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/07/2004 | 21:16 | מאת: לבנבן

מאז שאני זוכר את עצמי, הייתי מאונן בצורה מוזרה: שוכב על הבטן, ומחכך מעט את איבר המין עם הידיים בצמוד למזרן. כשאני רוצה לגמור באופן "רגיל", כשאני לבד או בנוכחות אדם אחר, אני פשוט לא מצליח. אין פה עניין של מבוכה, משום שאם אני מאונן לפי ההרגל שלי, אני כן גומר גם ליד אדם אחר... גם בחדירה אני לא תמיד מצליח לגמור. מה עושים?

14/07/2004 | 10:27 | מאת: ד"ר רן לין

לא הייתי מתרגש מזה יותר מידי - מצידי אתה יכול לאונן ב - 100 שיטות שונות וכולן בסדר גמור. אם אתה מאונן עם עוד מישהו - האם זוהי אוננות משותפת? האם אתם עוזרים אחד לשני באונוות?

19/07/2004 | 13:04 | מאת: רותי

אני חושבת שהכל פסיכולוגי אצלך, ואני הייתי רוצה שתתחבר למסנג'ר שלי ונוכל לנהל שיחות וגם תראה שתוכל לגמור ביד בצורה מדהימה גם מול מצלמה בכל מצב ולא דווקא בחיכוך נגד המזרון. האימייל שלי הוא גם כתובת המסנג'ר שלי תתחבר ונדבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים