שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/07/2004 | 11:23 | מאת: בני

שלום רב, אני בן 28, ובעייתי היא כזאת: כל פעם שאני מכיר בחורה חדשה לאחר תקופה ללא יחסי מין, אני גומר מהר בפעמים הראשונות שאני איתה, ולוקח לי זמן להסתגל. האם זה נורמלי? האם יש דרך להתכונן לקראת קיום יחסי מין לאחר הפוגה ארוכה, כך שהשפיכה תתרחש לאחר זמן רב? תודה מראש

14/07/2004 | 10:28 | מאת: ד"ר רן לין

נורמלי לחלוטין וקורה לכל אחד - סביר ביותר אל תתרגש

18/07/2004 | 23:51 | מאת: פיני

אני בן44 אין לי בעיות זקפה אבל סובל משפיכה מוקדמת יחסית כבר הרבה שנים. האם ויאגרה יעילה גם נגד שפיכה מוקדמת? האם זה מעקב את השפיכה?אם לאחר ויאגרה אני עדיין אגמור מהר? האם הזיקפה תישאר באותה עוצמה? איזה פתרונות תחליפים אפשר לקבל עקב שפיכה מוקדמת מלבד ויאגרה

19/07/2004 | 13:01 | מאת: רותי

לי יש הצעה טובה מאוד ומקווה שזה יהיה מקובל עליך, לפני הפגישה הראשונה תעשה ביד , תשחרר לחץ ותראה שהפעם השניה תהיה למשך זמן הרבה יותר גדול. נקווה שאתה לא נגד לעשות ביד. ואם זה יעזור מקווה לשמוע תגובה ממך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים