פגיעה עיצבית ומעציבה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/07/2004 | 07:49 | מאת: יוסי

שלום לך בעברי נפצעתי מירי בפלג גוף עליון היתה לזה השלכה על השליטה בסוגרים בפי הטבעת וחולשה ברגל ימין וגם השפעה על הזיקפה במיוחד במצב עמידה כאשר אני בישיבה הזיקפה יותר חזקה יש לציין שויאגרה 50 מ"ג פותרת את הבעייה לחלוטין ואפילו יש זיקפה יותר טובה וחזקה משחשתי בימים שליפניי הפציעה. מעולם לא התיעצתי עם רופא לגביי הבעייה והפנמתי זאת שאלתי היא האים יש ניתוחים לבעיות בתיפקוד עקב פגיעה נויירולוגית ביכלל , ואים כן איכן אתה ממליץ לי להבדק. תודה מראש.

11/07/2004 | 06:59 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית אין ניתלוחים כאלה והבעייה אכן נפתרת בעזרת הויאגרה שנית - האבחון אמור להיות באם יש לך נכות נניח ממשרד הביטחון ואתה רוצה להגדיל את הנכות - ולהוסיף את סעיף האינאונות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים