הפרשי גיל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/07/2004 | 20:08 | מאת: ענית

אני בת 34 ובעלי בקרוב בן 59 חיי המשפחה שלנו והזוגיות הם יצירתיים זורמים ותומכים ואנחנו מתפקדים בזוגיות בונה עם המון אמון חופש ומקום לפרטיות של כל אחד מאיתנו בחיי המין אין כיום שיוויון,אני זקוקה למין בגדול והוא מאוד מאוד בקטן בהמעטה אני מתוסכלת עצבנית וחסרת מנוחה ואילו הוא שלו רגוע ונהנה מהקצת שבקצת כשבא לו. לאחרונה שברתי את המסורת של הנאמנות והתחלתי לבגוד בו עם מספר גברים כשכל מה שמעניין אותי זה סיפוק מיני ולא צד ריגשי. הוא בדרכו השקטה גילה את זה לאחר כמה חודשים ונתן לי להמשיך במרוץ מבלי להגיד לי ולו מילה. לאחרונה בשיחה על כוס יין הבנתי שהוא יודע והופתעתי את הקבלה וההשלמה שלו שגברים אחרים ממלאים את תפקידו ולו בכלל כאילו לא איכפת. מאז הוא מעודד אותי לצאת על בסיס מזדמן ולחזור הביתה עם חיוך על השפתיים. שאלתי: האם אין דרך אחרת לגשר על הדרישות או הצרכים המיניים השונים שלנו האם הברירה היחידה שלי היא להמשיך ולהתענג על מין טוב עם גברים אחרים מצאתי את עצמי עם ריגשות אשמה אבל הצרכים המיניים שלי חזקים מכל והם המכתיבים לי כיום את החיים. אנא עזרה בהכשר או פסילת דרכי זאת

11/07/2004 | 11:25 | מאת: ד"ר רן לין

אני לא רב ולא נותן הכשרים אבל כנראה שבעלך במדרג ההחלטות ואיזון האינטרסים החליט לעצמו שזה טוב לא ולכם - ואם ככה אז סבבה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים