עזרה דחופה- ליכן- סקלרוזיס בפות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/07/2004 | 18:39 | מאת: רחל

שלום רב. אני בחורה בת 27. מזה 7 שנים סובלת ממחלת הליכן- סקלרוזיס בפות. שהלכה והחריפה עם השנים. כיום המצב חמור ביותר, אין מדובר רק על פגיעה בחיי המין, אלא בתפקוד יומיומי. גרד והרס של המקום. כל הרופאים אומרים שאין תרופה, אלא צריך לקוות שכמו שהופיעה יום אחד תעלם. וכן חלוקים לגבי מינון שימוש בסטרואיד דרמובט, ולכן כמעט שאינני משתמשת בו. מבקשת עזרה מכל רופא, או מנשים שהצליחו להתגבר על המחלה. אנא עיזרו לי. המצב חמור מאוד!!! רחל

11/07/2004 | 11:27 | מאת: ד"ר רן לין

זה פורום של רופא עור ולא שלנו

12/07/2004 | 08:45 | מאת: רחל

אומנם המחלה ידועה כמחלת עור אך מאחר ומדובר באיזור הפות אני נעזרת בגינקולוגים . על פי הכוונתם אני פונה ימבקשת עזרה לכל מי שמומחה בצוואר הרחם או ירירית היחם . ומאחר ואחת החולות בשם רינת פנתה אליך בשאלה לאחר שהתגברה על המחלה . קוויתי שאולי תוכל לחבר ביננו כדי שאוכ להרפא כמוה .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים