שפיכה איטית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/09/2003 | 20:50 | מאת: מאיה

לבעלי יש זיקפה בעקבות גירוי אך פעמים רבות לאחר חדירה היא מתרככת והוא צריך זמן רב של חדירה כדי שהזקפה תחזור בעקבות כך הוא גומר אחרי זמן רב מאוד שכולי כואבת כבר שלא לדבר על מין אוראלי האם יש פיתרון לשפיכה איטית ?

10/09/2003 | 13:21 | מאת: ד"ר רן לין

רק עוד הערב שבניגוד לשפיכה מוקדמת - למצב הזה אין טיפול תרופתי אלא שהוא כולו טיפול התנהגותי

20/09/2009 | 12:31 | מאת: 123

יש אפשרות לעשות ניתוח להרחבת צינור ממנו יוצא הזרע לאחר הניתוח היה שיפור תוכלי לבדוק את כמות הזרע שהוא מוציא לתוך כוס חד פעמי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים