לד"ר לין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2004 | 22:09 | מאת: ג2.גרשון2

בדומה לשאלתי הקודמת אבל הפעם לרופא:האם ידועות תרופות שהמעבר אליהן מפרוזק או סרוקסט יכול לפתור (ולו חלקית )את בעית תופעות הלואי השליליות בתחןם המין?

08/07/2004 | 16:30 | מאת: ד"ר רן לין

לא כל כך מבין את השאלה - מעבר - למה? מאיזה תרופה לאיזה תרופה

08/07/2004 | 23:14 | מאת: אותו הגרשון

גרשון מטופל בפרוזק מספר שנים בגלל ocd .הטיפול נותן תוצאות טובות וגרשון כמעט ולא סובל מ- ocd . אבל גרשון מתוסכל: בגלל הפרוזק : הזין לא עומד וגם אין שפיכה.הויאגרה גם לא עוזרת מי יודע מה. גרשון כמעט בוכה ושואל : אולי במקום פרוזק יש איזה תרופה אחרת היעילה לטיפול ב-ocd אבל שלא יהיו לה תופעות לואי שליליות בקשר לתפקוד המיני של גרשון. אולי ידועה לד"ר לין תרופה כזאת?-ובא לציון גואל? כאן ישאל הקורא הנבון :אז למה גרשון לא פונה לרופא שמטפל בו? גרשון יענה:לא נכנס לזה כרגע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים