בעיה דחופה לדוקטור לין רן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2004 | 12:55 | מאת: רמי דותן

שלום זה מםפר חודשים שאני סובל מבעיה מטרידה ומגבילה . כתוצאה של יחסי-מין עם בת זוגי כשהיא יבשה בנרתיק ניגרם לי פצע על איבר המין בקוטר של סנטימטר(כתוצאה של חיכוך) .פצע זה לא מחלים/מגליד זה תקופה ארוכה(אנחנו לא מקימים יחסי-מין תקופות של שבועיים -שלוש שבועות והבעיה לא נפתרת). בכל פעם שאנו שוכבים הפצע שורף ואף גודל יותר,בעיה זו מאוד מטרידה אותנו שכן היא מונעת מאיתנו לקיים יחסי-מין . אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לנו ואולי יש משחה שתוכל לעזור לנו לרפא את הפצע. תודה מראש רמי.

07/07/2004 | 13:00 | מאת: ד"ר רן לין

לא משחה ולא כלום צריך מייד לגשת לגניקולוג כי אם זה פצע שלא מגליד - לא נשמע לי בגלל יובש - והייתי מבצע ממנו ביופסיה - כלומר לוקח דוגמת רקמה לבדיקה ומקווה לטוב

07/07/2004 | 13:00 | מאת: ד"ר רן לין

לא משחה ולא כלום צריך מייד לגשת לגניקולוג כי אם זה פצע שלא מגליד - לא נשמע לי בגלל יובש - והייתי מבצע ממנו ביופסיה - כלומר לוקח דוגמת רקמה לבדיקה ומקווה לטוב

07/07/2004 | 13:47 | מאת: רמי דותן

לא דוקטור הפצע מגליד אבל כל פעם שאנחנו מקימים יחסי-מין הוא שוב נמתח וכואב כתוצאה מהחיכוך, ידוע שהעור עדין באזור זה ואולי הוא לא מתרפא מכיוון שאיברי במין שלנו מפסיקים לגדול/לצמוח בשלו מסויים בחיים(זה לא פצע של זיהום או מחלה,הפצע נגרם מחיכוך ,זהו הניסיון המיני הראשון של שננו)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים