בעיות ביחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2004 | 22:03 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, אני נשואה מזה כשנה , אני צעירה מבעלי ב-12 שנה , הוא בן 36 וככל הנראה רמת החשק שלו נמוכה יותר משלי , מה שכן כשאנחנו מקיימים יחסי מין לעיתים קרובות הוא לא גומר , לטענתו הוא מרגיש שזה מגיע אך בסוף הזיקפה יורדת לו . אני מאוד מבינה ולא כועסת אבל אני חוששת שאולי יש לו בעיה ... אני מאוד פתוחה לדברים בכל הקשור למין (משחקים , אביזרים וכו') והוא פחות ממני, שמעתי על מוצר טיבעי שמעוררת את החשק המיני (לא ויאגרה) הנקראת BOOM (3 שקיות אבקה) האם כדאי לנסות אותה? אני בחורה מאוד מינית כאשר המין אצלי הוא דבר חשוב מאוד במערכת היחסים אך יחד עם זאת יש לי סבלנות רבה לנושא. מה עליי לעשות? המצב גורם לי להרגיש פחות סקסית כאשר בעלי לא "זורם" איתי (ואני חושבת שניסיתי הרבה דברים מסעירים יותר ומסעירים פחות) אני אוהבת את בעלי , הוא בן אדם מקסים וחכם אך אני מוצאת את עצמי מפנטזת ומאוננת הרבה (לא שזה רע) אודה לתשובתך ...

07/07/2004 | 08:24 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית באמת לא שזה רע אבל בני אדם בהחלט שונים ואת זה את מבינה גם כן אני מניח - וזה על פי המכתב הזה - שאת יודעת את אשר עליך לעשות - ועושה את זה לא רע - וצריך אולי להשקיע בתפאורה קצת יותר - ארוחת ערב רומנטית נרות חופשה נחמדה וכו' - כדי לשפר את הביצועים. כל התרופות שאת תמצאי - שטויות במיץ עגבניות

07/07/2004 | 12:57 | מאת: ELICOM

לי יש את אותה הבעיה אבל הפוך אני טיפוס מאוד מיני ואשתי לא. צרי קשר נדסקס בענין: [email protected]

07/07/2004 | 20:33 | מאת: אנונימית

תודה על תגובתך .. אינך חושב שנדרש טיפול תרופתי כזה או אחר? הבעיה היא לדעתי לא באוירה או בתפאורה...(-אני די משקיעה) אני אמנם יודעת מה "צריך לעשות" אך זה לא תמיד עוזר , ישנם מצבים שאנחנו נכנסים לאוירה אך כמו שאמרתי במכתבי הראשון כאשר הוא מרגיש שהוא עומד לגמור .. הוא לא , והזיקפה (-וכך גם החשק) יורדת .. אני יודעת שהוא מתבאס מזה והייתי רוצה לעזור גם לו וגם לי..

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים