בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2004 | 14:04 | מאת: d

שלום, אני בת 23 בתולה מנסה לקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם חבר שלי בן 27, לחברי אין ניסיון רב בתחום המיני , הזיקפה שלו קצרה, ללא פליטה מוקדמת. קיים קושי בחדירה, ניסינו מס' פעמים ללא הצלחה. מה עושים ? בתודה מראש

07/07/2004 | 08:29 | מאת: ד"ר רן לין

האם נבדקת אצל גניקולוג?

07/07/2004 | 12:10 | מאת: d

נבדקתי אצל גניקולוגית אך לא לגבי הנושא הזה. כמובן שעוד לא ביצעתי בדיקה ואגינלית. האם יש צורך ללכת להתייעץ עם הגניקולוגית ? על חברי ללכת בכל מקרה גם הוא לבדיקה ? לטענתו אכן יש לו בעיה וזוהי לא הפעם הראשונה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים