ביופסיה.קשיים במתן שתן בעיקר בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2004 | 08:26 | מאת: יעקב

לפני עשרה ימים עשיתי ביופסיה בגלל psa בערכים של 5.2. אני מבקש לציין כי קודם לא היו לי קשיים במתן שתן בבוקר. היום עד זרימת השתן קשה ולוקח זמן רב עד שאני מסיים להטיל שתן. א.האם זה בגלל הביופסיה. ב.באם כן . למה זה כך,ועוד כמה זמן זה יחזור לקדמותו ג. באם לא,מה הטיפול? ראוי לציין כי אין בידי כרגע תוצאות הביופסיה. תודה

07/07/2004 | 08:30 | מאת: ד"ר רן לין

אני מאחל לך הצלחה בכל אופן אחרי הביופסיה יכולים להופיע כל התופעות שאתה מזכיר כולל זיהום חריף ודימומים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים