בעיה בתיפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/07/2004 | 17:25 | מאת: ויקטור

אני בן 22, וכל פעם שאני מנסה לקיים יחסי מין עם החברה שלי, אני לא מצליח להגיע לזיקפה מספיקה, מה שקורה בדרך כלל זה שפיכה של הזרע מיד בהתחלה.ואחר כך קשה לנסות שוב. 1.מה אפשר לעשות 2.האם זו הבעיה הקלאסית של שפיכה מוקדמת 3.איזה ספרים מומלצים בנושא זה?

05/07/2004 | 18:25 | מאת: ויקטור

חלה טעות בכתובת הEMAIL אבקש לשלוח את התשובה לכתובת המתוקנת

06/07/2004 | 06:36 | מאת: ד"ר רן לין

נשמע באמת כמו שפיכה מוקדמת הספרים - בכל חנות ספרים גדולה - תמצא על דרכים התנהגותיות מומלצותל - מעבר לזה - ייתכן ולא יהא מנוס מטיפול תרופתי למשך מספר שבועות - שבשביל זה אתה צריך לפנות לאורולוג שלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים