הצילו! לפני חתונה!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/07/2004 | 14:24 | מאת: second

אנחנו זוג בגילאי 28 כבר כמה שנים ביחד, מאוהבים ואוטוטו מתחתנים. הבעיה היא בי (הבת זוג). הלך לי החשק בשנה האחרונה. אנחנו שוכבים בקושי פעמיים בחודש. פעם אהבתי סקס, היום זה טרחה ומועקה. זה מתסכל ולא נעים ומפחיד אותי להתחתן בצורה כזאת. אין לי חשק, תשוקה, כלום כבר לא מגרה אותי, לא סרטים כחולים ולא כלום. אני מוכנה לעשות הכל בשביל לפתור את המצב הזה אך לא יודעת איך - גניקולוג (לא מסכים להחליף לי את הגלולות כי טוען שהן טובות לי)? סקסולוג יכול לעזור במקרה כזה? הצילו! תודה.

05/07/2004 | 07:59 | מאת: ד"ר רן לין

ברור לי שיש איזה לחץ שהוא שאת לא הבהרת לי ולעצמך. למשל - כמה קרובה החתונה? מה הלחץ המופעל עליך בתקופה האחרונה? כל זה נכנס למיטה ומשפיע המון. לא נראה לי שיש בעייה - נראה לי שכדאי שבן הזוג יהיה מתחשב בתקופה הזו ופשוט יניח לך - זה יבוא מצדך בחזרה ובגדול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים