לד,ר לי סיאליס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/07/2004 | 19:13 | מאת: יהושוע

אני משתמש בסיאליס בתדירות נמוכה (גלולה אחת פעם בשבועיים עד חודש).התדירות הזאת היא מכורח המציאות ולא בגלל הוראות הרופא. שאלתי היא לגבי מצב חריג:האם אפשר להשתמש בסיאליס יומיים רצופים, באופן חד פעמי?ואם לא- מה המרווח המינימלי בימים (מדגש: החגיגה הזאת היא חד פעמית, לצערי).תודה מראש.

03/07/2004 | 19:28 | מאת: יהושוע

03/07/2004 | 20:03 | מאת: יוסף

בשביל מה לך להשתמש במוצר נחות כמו סיאליס כשיש תרופה בטוחה, מוכחת ושניתן לקחתה כל יום- ויאגרה

04/07/2004 | 07:03 | מאת: ד"ר רן לין

אין 100 מג בסיאליס אלא רק בויאגרה

04/07/2004 | 07:00 | מאת: ד"ר רן לין

בשביל חגיגה חד פעמית תיקח ויאגרה או לויטרה הסיאליס היא לטוחים ארוכים - ואני אל משוכנע שאתה אם תקח - אתהצריך יותר מאחד הפרסום טוען שהכדור מספיק ליותר מיום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים