מחשבה טורדנית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/07/2004 | 18:07 | מאת: החתול שמיל

שלום הבעיה שלי היא כזאת: כשאני הולך לישון יש לי לפעמיים מחשבות זימה,וזה מפריע לי לישון. המחשבה הזאת נתקעת לי במוח,ואני לא מסוגל לחשוב על משהו אחר. כאילו שהמחשבה הזאת נתקעה שם לנצח. אני כול הזמן חושב על אותה מחשבת זימה. ומה שגורם לי לא מעט לאונן בגללה. ברוב המקרים אנא נכנע למחשבה שלי וזורם איתה. אני חושב שאין לי שליטה על זה שאני כול הזמן מאונן וזה נהפך כבר לאובססיה האם זה נכון?

03/07/2004 | 18:58 | מאת: ד"ר רן לין

עד כמה שהיבנתי מדבריך - אתה נער או בחור צעיר- אני טועה ואם כן - מה רע במחשבות שלך בגיל הזה ובתוצאה של האוננות שלאחריהן? אל אם אתה תגיד לי שיש לך בעייה דתית - ואז נדבר אחרת וננסה למצוא פתרונות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים